Kidsvolley

Kidsvolley

Kidsvolley i Rødding


Kidsvolleyssæsonen er fra starten af september til ca. 1 april.

 

Kom og vær med!

 

Kontingentet for hele sæsonen er 450 kr. og betales via tilmeldings-siden.

Herudover må der beregnes udgifter til kørsel til stævner.

 

Når du går til kidsvolley - eller er forældre til en kidsvolleyspiller, er der enkelte forventninger til dit engagement.

 

Som spiller deltager du i den planlagte træning.

Du har indendørssko på og tøj du kan bevæge dig i.

Du har en drikkedunk med.

Du respekterer de andre og behandler de andre pænt - som du gerne selv vil behandles.

 

Af jer forældre ønsker vi til tider en hjælpende hånd, ikke kun ifb. med stævner (se nedenfor), men også i forbindelse med den ugentlige træning. Dette vil give os trænere en større frihed i forhold til planlægning af aktiviteter og I vil som forældre lære spillet at kende og dermed blive en større del af jeres børns fritidsaktivitet.

 

Stævner

Gennem sæsonen deltager vi i 6-8 stævner. Disse er geografisk placeret i hele midtjylland, hvorfor vi vil prioritere dem som ligger tættest på, dog må der beregnes stævner i afstande som bla. Århus Ikast/ Herning, men der er også stævner i Frederiks og Skive, så de er ikke alle sammen langt væk :-)

 

Til stævner arrangeres der fælleskørsel, samt fælles forplejning i form af frugt, kiks etc. Her er det en kæmpe stor hjælp at forældrene koordinere dette!

 

Kommunikation

Som kontaktsredskab mellem os trænere og jer forældre bruger vi www.holdsport.dk. Her vil komme informationer om træningerne, stævner og andet der skal huskes og informeres om. Det er muligt at tilmelde sig en sms-funktion, således at du får besked hver gang der foregår noget om vores Kidsvolley på Holdsport.dk.

I er naturligvis også altid velkomne til at ringe/sms'e til os, og vi sætter jer meget gerne ind i hvorledes Holdsport.dk fungerer!


 

For nærmere info, kontakt udvalget.